Az államilag finanszírozott gyógyvizes kezelésről

A rehabilitációs ellátásban betöltött kiemelt szerepükre tekintettel, egyes fürdőgyógyászati kezelések költségét a tb (társadalombiztosítás) is támogatja – ugyanez érvényes a komáromi gyógyfürdő szolgáltatásaira is. Tekintse át útmutatónkat, pontosan milyen módon tudja igénybe venni a komáromi fürdőben rendelkezésre álló gyógyászati szolgáltatásokat.

Tb által támogatott komáromi fürdőgyógyászati ellátások:

 • gyógyvizes gyógymedence
 • gyógyvizes kádfürdő
 • iszappakolás
 • súlyfürdő
 • szénsavas fürdő
 • orvosi gyógymasszázs
 • víz alatti vízsugármasszázs
 • víz alatti csoportos gyógytorna
 • komplex balneofizioterápiás kezelés

Tudnivalók a gyógyászati ellátások igénybevételéről

 • Csak szakorvos rendelhet el gyógyfürdő kezelést szakellátás keretében – magánorvos nem. A tb a következő kóros állapotok esetén nyújt támogatást: krónikus reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai betegségek, valamint perifériás érbetegségek funkciójavítását igénylő esetekben.
 • Az OEP évente kétszer 15 kezelést támogat, melyet összesen három hét alatt lehet lefürdeni. Kivételes esetben lehetőség van a kúrát 56 napra is kiterjeszteni.
 • Figyelem! A vény kiállítását követő 30 napon belül hozzá kell kezdenie a kezelésekhez!
 • A kúra kezdetkor a vény, valamint a kezelőlap egyik példánya a gyógyfürdőnél, a másik a betegnél marad. Minden kezelésre vigye magával a kezelőlapot, különben a komáromi gyógyfürdő kezelőorvosának sajnos nem áll módjában a kezelést megkezdeni.
 • Mindig tartsa fejben a vény érvényességi idejét, mely a rendelt kezelésfajtától függ, és fürdőgyógyászati ellátások esetében az igénybevétel megkezdésétől számított 8 hétig tart. Ha ez idő alatt nem kezdi meg a komáromi gyógyfürdőben elérhető ellátást, a kezelést el nem rendeltnek kell tekinteni.
 • A kúra befejezésért követő három héten belül a gyógyfürdő kezelést elrendelő szakorvoshoz kontrollvizsgálat céljából el kell látogatni, és a kezelőlapot és a zárójelentést számára átadni.
 • Noha sokak számára nem köztudott, de a gyógyászati kezelés igénybevételéhez utazási költségtérítés is jár, melyhez az utalványt a szakorvos állítja ki, valamint a gyógyfürdő által feljogosított személy érvényesít.


Jelezze szakorvosa számára, hogy igénybe venné a komáromi gyógyfürdő rehabilitációs szolgáltatásait!
Érkezés időpontja

Távozás időpontja

Használja az alábbi online árkalkulációt egyszerű és gyors online foglaláshoz. Érdeklődés esetén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Foglalás Érdeklődés
Lapozás:
1 1 2 2 3 3 4 4

UNSER WEBSEITE AUF DEUTSCH www.hetvezerapartman.hu/de

OUR WEBSITE IN ENGLISH www.hetvezerapartman.hu/en

Virtuális séta a Hotelben

Kattintson és nézzen körül a hotel épületében! Bebarangolhatja a medencetér és a recepció...

Duna-Gerecse térség GUIDE@HAND

Telepítse a GUIDE@HAND alkalmazást okostelefonjára és fedezze fel Komárom valamint a Duna-Gerecse...

Komárom képes kalauz

Ismerje meg Komáromot a képes kalauz segítségével!

Komárom image film 2017

Komárom, élmény határok nélkül 1 percben

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "KOMPLEX" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalás minimum 3 éjszaka esetén Érvényesség 2019.01.03-03.10. között

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "EXTRA" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalható minimum 2 éjszakára 2019.01.03-03.10. között


Duna Gerecse CardLátogasson el hozzánk, s mi megajándékozzuk a gazdag programválasztékot és ingyenes/kedvezményes szolgáltatásokat kínáló Duna-Gerecse Kártyával, mellyel Ön és családja felfedezhetik Komárom és Tata térségét! 2014 június 1-től, minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

A részletekért kattintson! Megtakarítási tippek!
developed by Webshark 2008 © hetvezerapartman.hu2008 © hetvezerapartman.hu
Komárom hotel Oldaltérkép Komárom hotel Komáromi gyógyfürdő Komárom történelme, gyógyfürdő, hotel információk Hét Vezér Apartmanhotel elérhetőségek Galériák: Komárom hotel, gyógyfürdő, város, erőd Hotel szobák Szolgáltatások Árjegyzék Akciós szállás, belföldi utazás, wellness akció ajánlatok Vendégkönyv Ugrás a Monostori erőd honlapjára Ugrás Komárom város honlapjára Ugrás a komáromi gyógyfürdő honlapjára