Apartman foglalását kiegészítheti svédasztalos reggelivel, melyet 7 órától 10 óráig vehetnek igénybe a Vendégeink.

Árjegyzékünkben megtalálja a hotel minden apartmantípusának svédasztalos reggelit is tartalmazó árát.

Szeretnénk, ha a lehető legkényelmesebben élvezhetné a Komáromban elérhető wellness szolgáltatásokat. Ezért a hotel területén is igénybe veheti ezeket. Így a hosszú hétvége nem időpontok egyeztetésével és várakozással, hanem valóban feltöltődéssel telhet. Egyes akciós szállás ajánlataink tartalmazzák a szauna használatát és a masszázst is, de természetesen bármelyik vendégünk élhet az apartmanhotel nyújtotta wellness lehetőségekkel. Érdemes lehet átböngésznie az általunk kínált akciók listáját.

Apartmanhotelünkben fényterápiás infraszauna, valamint gőzgenerátorral kiegészített lávaköves finn szauna működik.

 • Infraszauna: egy időben 2 fő befogadására alkalmas, használata 25-50 Co közötti tartományban ajánlott. Ez a hõmérséklet nem erõlteti meg szervezetünket, az infrasugárzás ugyanakkor segíti a vitaminok felszívódását, erõsíti a nyirokrendszert és a test ellenálló képességét. Legkésõbb tizenöt húsz perc múlva ajánlatos a hideg, illetve langyos zuhanyt igénybevenni. Kiváló méregtelenítõ, bõrápoló hatású. Az enyhe izzadás különösen jó hatással van a magas vérnyomásra.
 • Finn szauna: 4-5 fő kapacitású, a szaunázás hőfoka 60-90°C között az optimális. Száraz szaunázáshoz a magasabb hőfok (70-90 Co) és alacsonyabb páratartalom (20-40%), párás szaunázáshoz pedig az alacsonyabb hőfok (60-70 Co) és magasabb páratartalom (45-80%) javasolt. A szauna beépített gőz- és illatgenerátora biztosítja a magas, 60-100% közötti páratartalmat. Illóolajok belélegzésével a szaunázás még kellemesebbé tehető.

A szaunázás hatásából eredően szervezetünk igényli a folyadékpótlást. Az egyes szaunahasználatok közötti pihenő időszakban, illetve a szaunázást követően is drink bárunk az Ön rendelkezésére áll.

Kerékpárbérlés

Rövidebb, belföldi utazás esetén kényelmetlen lehet a kerékpár szállítása. Egy hosszú hétvége alkalmával sokan inkább otthon hagyják biciklijüket. Azokra is gondoltunk, akik pihenés közben is szeretnének tekerni.

Minden nap 8:00 és 22:00 között bérelhető 4 db Caprine Ville típusú 3 sebességes városi kerékpár, melyekkel rövid időn belül elérhető Komárom városközpontja, a Monostori erőd, vagy akár Észak-Komárom belvárosa.

kerékpárbérlés
DÍJAK KERÉKPÁRONKÉNT
1 óra 400 Ft
6 óra 2.000 Ft
Teljes nap 3.000 Ft

ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODA

1 db 6-8 kg textília kapacitású, érmés rendszerű önkiszolgáló mosó-szárítógép torony, a mosodai helyiségben vasalási lehetőséggel.

önkiszolgáló mosoda
 • mosógép használat: 1.200 Ft/mosási program (mosó- és öblítőszerrel együtt)
 • szárítógép használat: 800 Ft/szárítási program

Kérésére a textíliák mosását-vasalását elvégezzük 24 órás határidővel, felár ellenében.

Masszázs

 • 9 féle masszázs: testmasszázs (50’), gyógykrémes testmasszázs, teljes svéd-, részleges svéd-, vákuumos-, talp-, reflexzóna talp- (45’), relaxációs- (60’), arc-
 • biopakolás
 • paraffin pakolás
 • pedikűr
 • manikűr

TIBOLD Egészségügyi és Szolgáltató Bt.
Előzetes bejelentkezés:

 • masszázs: 20/417-6778
 • testkozmetikai kezelések: 20/ 382 4330

Az apartmanhotel közvetlen szomszédságában lévő 2 db salakos teniszpályán az aktív pihenésnek hódolhatunk, korlátozott számban teniszütőt és labdát biztosítunk a játékhoz. A sportolás kellemes kiegészítője lehet egy frissítő masszázs.

Érkezés időpontja

Távozás időpontja

Használja az alábbi online árkalkulációt egyszerű és gyors online foglaláshoz. Érdeklődés esetén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Foglalás Érdeklődés
Lapozás:
1 1 2 2 3 3 4 4

UNSER WEBSEITE AUF DEUTSCH www.hetvezerapartman.hu/de

OUR WEBSITE IN ENGLISH www.hetvezerapartman.hu/en

Virtuális séta a Hotelben

Kattintson és nézzen körül a hotel épületében! Bebarangolhatja a medencetér és a recepció...

Duna-Gerecse térség GUIDE@HAND

Telepítse a GUIDE@HAND alkalmazást okostelefonjára és fedezze fel Komárom valamint a Duna-Gerecse...

Komárom képes kalauz

Ismerje meg Komáromot a képes kalauz segítségével!

Komárom image film 2017

Komárom, élmény határok nélkül 1 percben

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "KOMPLEX" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalás minimum 3 éjszaka esetén Érvényesség 2019.01.03-03.10. között

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "EXTRA" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalható minimum 2 éjszakára 2019.01.03-03.10. között


Duna Gerecse CardLátogasson el hozzánk, s mi megajándékozzuk a gazdag programválasztékot és ingyenes/kedvezményes szolgáltatásokat kínáló Duna-Gerecse Kártyával, mellyel Ön és családja felfedezhetik Komárom és Tata térségét! 2014 június 1-től, minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

A részletekért kattintson! Megtakarítási tippek!
developed by Webshark 2008 © hetvezerapartman.hu2008 © hetvezerapartman.hu
Komárom hotel Oldaltérkép Komárom hotel Komáromi gyógyfürdő Komárom történelme, gyógyfürdő, hotel információk Hét Vezér Apartmanhotel elérhetőségek Galériák: Komárom hotel, gyógyfürdő, város, erőd Hotel szobák Szolgáltatások Árjegyzék Akciós szállás, belföldi utazás, wellness akció ajánlatok Vendégkönyv Ugrás a Monostori erőd honlapjára Ugrás Komárom város honlapjára Ugrás a komáromi gyógyfürdő honlapjára