Hosszú hétvége Komáromban

Komárom kitűnő úti cél, ha szeretne néhány nap vagy egy hosszú hétvége alatt feltöltődni. A város kiváló lehetőségeket kínál az idelátogatóknak. A sokszínű programkínálatban a kultúra, az aktív kikapcsolódás és a wellness iránt érdeklődők is megtalálják a számításukat. A komáromi gyógyfürdő, az Európa-szerte egyedülálló erődrendszer, a páratlan hangulatú történelmi belváros már önmagukban is megérnének egy utazást. Együtt olyan intenzív élményeket nyújtanak, amelyeknek köszönhetően a hosszú hétvége minden percét mozgalmasan töltheti el.

Akciós szállás ajánlatok

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, figyelembe véve vendégeink igényeit, akciós csomagokat állítottunk össze. Ezek főként 3-4 éjszakát foglalnak magukba, valamint olyan pluszszolgáltatásokat tartalmaznak, amelyeket korábbi vendégeink előszeretettel választottak. A látogatók körében igen nagy népszerűségnek örvend a komáromi fürdő. A nálunk töltött hosszú hétvége során szinte minden vendégünk igénybe veszi szolgáltatásaikat, sőt sokan kifejezetten wellness hétvégére jönnek Komáromba. Számukra kifejezett nagy előny, hogy hotelünknek saját bejárata van a gyógyfürdőbe, vendégeink így korlátlan alkalommal látogathatják a fürdőkomplexumot. Hotelünkben saját szauna működik, amely szintén látogatóink rendelkezésére áll.

Programok a hosszú hétvégére

Amennyiben nemcsak a gyógyfürdő wellness szolgáltatásait szeretné élvezni, hanem szívesen megismerné Komáromot, temérdek program közül válogathat. A Monostori erődben az év minden szakában állandó kiállítások várják, amelyek mellett időszaki tárlatokat, valamint kulturális programokat is látogathat. Közkedveltek az erőd hadtörténeti tematikájú kiállításai, illetve a Dunai bástya makettekkel gazdagon illusztrált folyami hajózás történetét bemutató tárlata. A látogatók kézbe vehetik az 1848-49-es szabadságharc fegyvereit. Az aktív pihenést előnyben részesítők kerékpárt bérelhetnek hotelünkben, amivel felfedezhetik Komárom környékét, de lehetőségük van a közeli uszoda használatára is.

Érkezés időpontja

Távozás időpontja

Használja az alábbi online árkalkulációt egyszerű és gyors online foglaláshoz. Érdeklődés esetén munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Foglalás Érdeklődés
Lapozás:
1 1 2 2 3 3 4 4

UNSER WEBSEITE AUF DEUTSCH www.hetvezerapartman.hu/de

OUR WEBSITE IN ENGLISH www.hetvezerapartman.hu/en

Virtuális séta a Hotelben

Kattintson és nézzen körül a hotel épületében! Bebarangolhatja a medencetér és a recepció...

Duna-Gerecse térség GUIDE@HAND

Telepítse a GUIDE@HAND alkalmazást okostelefonjára és fedezze fel Komárom valamint a Duna-Gerecse...

Komárom képes kalauz

Ismerje meg Komáromot a képes kalauz segítségével!

Komárom image film 2017

Komárom, élmény határok nélkül 1 percben

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "KOMPLEX" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalás minimum 3 éjszaka esetén Érvényesség 2019.01.03-03.10. között

AKCIÓS CSOMAGAJÁNLAT "EXTRA" 2019.01.03-03.10-IG

Foglalható minimum 2 éjszakára 2019.01.03-03.10. között


Duna Gerecse CardLátogasson el hozzánk, s mi megajándékozzuk a gazdag programválasztékot és ingyenes/kedvezményes szolgáltatásokat kínáló Duna-Gerecse Kártyával, mellyel Ön és családja felfedezhetik Komárom és Tata térségét! 2014 június 1-től, minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

A részletekért kattintson! Megtakarítási tippek!
developed by Webshark 2008 © hetvezerapartman.hu2008 © hetvezerapartman.hu
Komárom hotel Oldaltérkép Komárom hotel Komáromi gyógyfürdő Komárom történelme, gyógyfürdő, hotel információk Hét Vezér Apartmanhotel elérhetőségek Galériák: Komárom hotel, gyógyfürdő, város, erőd Hotel szobák Szolgáltatások Árjegyzék Akciós szállás, belföldi utazás, wellness akció ajánlatok Vendégkönyv Ugrás a Monostori erőd honlapjára Ugrás Komárom város honlapjára Ugrás a komáromi gyógyfürdő honlapjára